Azlin Feiyrus's FotoPage

By: Azlin Feiyrus Ahmad Kamal

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Thursday, 4-Aug-2011 16:56 Email | Share | | Bookmark
Amy dan Syed Zul 23.7.11

ceria sungguh dia.
 
 
View all 18 photos...
dah setahun lebih tak hapdate web nie...hehehehe....dah berkarat pon...
password pon boleh lupa...tapi takpe saya dah retrieve balik dan semangat nk upload berkobar kobar nie.
dua minggu lepas kawan saya tunang....meriah sungguh beliau bersama cik abang tersayang..
macam pinang di belah 3...kenapa tiga?...sebab dia 1/3 dan selebihnye cikk abang dia sapu bersih...
dah 5 bulan sebelum tunang dia dah sibuk booking...tiap kali masuk pintu office, without fail dia akan cakap "jgn lupa tau 23/7/2011....mesti datang tau.... " heheheheh....comel Amy nie....sengalnye boleh tahan...
mula2 takut juga hasil xseberapa...tapi alhamdulillah, nmpknye amy suka dgn hasil saya....makanya nie lah hasil xseberapa dari kamera buruk saya...enjoy ya...

brgds
Azleen
0129746484


Monday, 17-May-2010 06:49 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday Noung

 
 
 
View all 20 photos...
hmm...hari sabtu lepas merupakan hari jadi Noung..
Noung ni adik bongsu kepada Atok saya. walaupun berlainan agama, tapi beliau ttp mengundang cucu menakan dia nie balik ke Bangkok utk bersama sama meraikan usianya yang dah semakin dekat dengan kubur itu.hehehhe..
terbang bersama Thai Airways tidaklah menakutkan sangat, cuma saya yang fobia dengan take off dan landing..hehhehe...tetapi stewardess2 manis itu membantu dengan duduk di tepi saya..apa lagi..ambil saja kesempatan yang ada ...heheheh(saya tidak gatal tahu?)
thanks to stewardess yang manis, anda memang menyenangkan..menenangkan hati saya yang gundah ini..kepada pilot2 yang pro, salute...take off dan landing tidakla seperti perjalanan saya sebelum ini..

sesampainya di sana, driver dah tunggu...walaupun arahannya dari aircraft trus ke rumah tapi saya ajak jugakla mamat sengal tu pusing2 kota bangkok, cari sarang tentera merah..bebenornye deme idokle ganas macam kek dalam paper n tv tu..ok jek teman nengok..lepak2 je keje deme..cume lumpuh sbb deme lpak siap buat2 khemah macam laman rumah sendri..Siao jek!!

makanya terhasillah beberapa gambar yang xseberapa dari kamera buruk saya nie..enjoy ya!!

brgds
Azlin Feiyrus
012-9746484


Thursday, 13-May-2010 09:46 Email | Share | | Bookmark
Anak Laut

 
 
 
View all 24 photos...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net